Home
© Rik Van Bruaene

Zware kogelwerende vesten

Odin kogelwerende vest NIJ-3A(04)+NIJ-4

De kogelwerende vest model Odin NIJ-3A(04)+NIJ4 is het standard model die gebruikt wordt bij veel politie- en veiligheidsdiensten over de gehele wereld. De kogelwerende vest Odin biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is een anatomisch ontwerp, dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. De Odin vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten met zachte ballistische pakketten NIJ- 3A(04). De Odin vest is voorzien van twee zakken, voor-en achterkant, waarin harde ballistische platen kunnen geschoven worden. De harde ballistische platen Level 4 Conjuntion moeten worden gebruikt in combinatie met een zachte pakket NIJ-3A om de staalkern geweerkogels te stoppen uit een Kalashnikov, een FAL of een M16. Deze combinatie kan ook zware jachtgeweerkogels stoppen.

Apolo kogelwerende vest PRESS

NIJ-3A(04)+NIJ-4Conj.

De Apollo kogelwerende vest “PRESS” is in het Marineblauw van kleur en beschikt over specifieke eigenschappen die speciaal door journalisten voorop gesteld werden. . De Apollo omvat een hitte- en transpiratie regelend systeem om een optimaal comfort te kunnen bieden. Het is een anatomisch ontwerp, dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. Het biedt een bescherming aan de voor- en achterzijde, schouders en zijkant met een extra lies-, schouder en hals/nek bescherming met zachte kogelwerende pakketten NIJ-3A(04). Het is voorzien van drie standaard steekzakken aan de voorzijde met velcro kleefsluiting en twee zakken aan de voor-en rugzijde waar de harde ballistische platen NIJ-4 Conjunction in te stoppen. Riem lussen om het evenwicht te behouden “Comfort Controle Spacer” voering voor de ventilatie en transpiratie te regelen. Regelbare schouders en taille met voorziening van klittenbandsluiting. Standaard lendensteun binnenin. Afneembare kogelwerende kraag, Interne tailleband voor een perfecte aansluiting en vermijdt tevens het omhoog kruipen van de vest. Epauletten Klittenbandsluiting voor ID- Badge.

QPS kogelwerende vest met SIOEN

kogelwerende pakketten NIJ-3A(04)+NIJ-

4Conj.

De Condor Quick Release Plate Carrier (QPC-NIJ-

3A(04)+ NIJ-4-Zwart) is een zeer praktische carrier

die veel te bieden heeft. Vooreerst is de Condor

QPC ontwikkeld om zowel zachte ballistische

pakketten als harde ballistische platen te dragen.

De Condor QPC beschikt over een snel afwerp

systeem waarvan de bediening zowel links als rechts

kan geplaatst worden. Beschikt over een Molle

webbing over de volledige oppervlakte waar

verschillende modulaire accessoires op kunnen

bevestigd worden. Beschikt over twee zakken voor

harde platen die langs de binnenzijde zitten en zeer

discreet zijn tijdens het dragen onder de kledij. Er

is slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL.

De vest is verkrijgbaar in verschillend kleuren

waaronder Zwart, Oliv, Coyote, Multicam.

-

De Condor QPC vest is voorzien van twee zakken,

voor-en achterkant, waarin de harde ballistische

platen NIJ-4 Conj. kunnen geschoven worden. De

harde ballistische platen Level IV moeten worden

gebruikt in combinatie met een standaard zachte

pakket NIJ-3A van Sioen om de staalkern

geweerkogels te stoppen uit een Kalashnikov, een

FAL of een M16. Deze combinatie kan ook zware

jachtgeweerkogels stoppen.

 

Meer info Meer info Meer info
Zware kogelwerende vesten
Nederlands
Verschillende soorten kogelwerende vesten te koop, Militaire kogelvrije vesten kopen, kogelvrij vest niveau 3 en 4, zware kogelvrije vest kopen, legerkogelvrijevesten, tactische kogelvrije vest goedkoop, Kogelwerend vest bestand tegen 5.56 en Kalashnikov
Verschillende soorten zware kogelwerende vesten te koop

Torskin Siocool

T-shirt met

snijwerende mouwen

Deze Siocool T-shirt met snijwerende mouwen kan onder een uniform of onder een kogelwerende vest gedragen worden. De mouwen zijn voorzien van snijwerende Torskin en zijn dubbel aan de voorarmen. Hierdoor kan men de armen beschermen tegen een snijdende aanval van een mes, glasscherven of metaal.
Meer info Torskin
Torskin snijwerende UBAC met lange mouwen grijs
Meer info Torskin
De Torskin snijwerende UBAC is een beschermende T-shirt die zeer licht, ademend en comfortabel is en die speciaal bedoeld is om onder een kogelwerende of steekwerende vest te dragen.
Snijwerende T-shirts level 2 Goedkope Kevlar T-shirts Snijwerende T-shirts level 5 Steekwerende T-shirts Torskin snij- en steekwerend Snij & kogelwerende T-shirts Snijwerende col, muts,  sjaal Snijwerende polo's Snijwerende broeken Snijwerende jassen Steekwerende versten Discrete kogelwerende vesten Zware kogelwerende vesten Plaat dragers Harde ballistische platen Helmen & vizieren Handschoenen Zware kogelwerende vesten
Nederlands
© Rik Van Bruaene

Zware

kogelwerende

vesten

Odin kogelwerende vest

NIJ-3A(04)+NIJ-4

De kogelwerende vest model Odin NIJ-3A(04)+NIJ4 is het standard model die gebruikt wordt bij veel politie- en veiligheidsdiensten over de gehele wereld. De kogelwerende vest Odin biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is een anatomisch ontwerp, dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. De Odin vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten met zachte ballistische pakketten NIJ-3A(04). De Odin vest is voorzien van twee zakken, voor-en achterkant, waarin harde ballistische platen kunnen geschoven worden. De harde ballistische platen Level 4 Conjuntion moeten worden gebruikt in combinatie met een zachte pakket NIJ-3A om de staalkern geweerkogels te stoppen uit een Kalashnikov, een FAL of een M16. Deze combinatie kan ook zware jachtgeweerkogels stoppen.

Apolo kogelwerende vest

PRESS

NIJ-3A(04)+NIJ-4Conj.

De Apollo kogelwerende vest “PRESS” is in het Marineblauw van kleur en beschikt over specifieke eigenschappen die speciaal door journalisten voorop gesteld werden. . De Apollo omvat een hitte- en transpiratie regelend systeem om een optimaal comfort te kunnen bieden. Het is een anatomisch ontwerp, dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. Het biedt een bescherming aan de voor- en achterzijde, schouders en zijkant met een extra lies-, schouder en hals/nek bescherming met zachte kogelwerende pakketten NIJ-3A(04). Het is voorzien van drie standaard steekzakken aan de voorzijde met velcro kleefsluiting en twee zakken aan de voor-en rugzijde waar de harde ballistische platen NIJ-4 Conjunction in te stoppen. Riem lussen om het evenwicht te behouden “Comfort Controle Spacer” voering voor de ventilatie en transpiratie te regelen. Regelbare schouders en taille met voorziening van klittenbandsluiting. Standaard lendensteun binnenin. Afneembare kogelwerende kraag, Interne tailleband voor een perfecte aansluiting en vermijdt tevens het omhoog kruipen van de vest. Epauletten Klittenbandsluiting voor ID-Badge.

QPS kogelwerende vest met

SIOEN kogelwerende

pakketten NIJ-3A(04)+NIJ-

4Conj.

De Condor Quick Release Plate

Carrier (QPC-NIJ-3A(04)+ NIJ-4-

Zwart) is een zeer praktische

carrier die veel te bieden heeft.

Vooreerst is de Condor QPC

ontwikkeld om zowel zachte

ballistische pakketten als harde

ballistische platen te dragen.

De Condor QPC beschikt over een

snel afwerp systeem waarvan de

bediening zowel links als rechts

kan geplaatst worden. Beschikt

over een Molle webbing over de

volledige oppervlakte waar

verschillende modulaire

accessoires op kunnen bevestigd

worden. Beschikt over twee zakken

voor harde platen die langs de

binnenzijde zitten en zeer discreet

zijn tijdens het dragen onder de

kledij. Er is slechts 1 maat die

aanpasbaar is van M tot XXL. De

vest is verkrijgbaar in verschillend

kleuren waaronder Zwart, Oliv,

Coyote, Multicam.

-

De Condor QPC vest is voorzien van

twee zakken, voor-en achterkant,

waarin de harde ballistische platen

NIJ-4 Conj. kunnen geschoven

worden. De harde ballistische

platen Level IV moeten worden

gebruikt in combinatie met een

standaard zachte pakket NIJ-3A

van Sioen om de staalkern

geweerkogels te stoppen uit een

Kalashnikov, een FAL of een M16.

Deze combinatie kan ook zware

jachtgeweerkogels stoppen.

 

Meer info Meer info Meer info
Zware kogelwerende vesten
Verschillende soorten kogelwerende vesten te koop, Militaire kogelvrije vesten kopen, kogelvrij vest niveau 3 en 4, zware kogelvrije vest kopen, legerkogelvrijevesten, tactische kogelvrije vest goedkoop, Kogelwerend vest bestand tegen 5.56 en Kalashnikov
Verschillende soorten zware kogelwerende vesten te koop

Torskin

Siocool

T-shirt met

snijwerende

mouwen

Meer info Torskin
Deze Siocool T- shirt met snijwerende mouwen kan onder een uniform of onder een kogelwerende vest gedragen worden. De mouwen zijn voorzien van snijwerende Torskin en zijn dubbel aan de voorarmen. Hierdoor kan men de armen beschermen tegen een snijdende aanval van een mes, glasscherven of metaal.
Torskin snijwerende UBAC met lange mouwen grijs
Meer info Torskin
De Torskin snijwerende UBAC is een beschermende T-shirt die zeer licht, ademend en comfortabel is en die speciaal bedoeld is om onder een kogelwerende of steekwerende vest te dragen.
Snijwerende T-shirts level 2 Snijwerende T-shirts level 5 Steekwerende T-shirts Torskin snij- en steekwerend Snij & kogelwerende T-shirts Snijwerende col, muts,  sjaal Snijwerende polo's Snijwerende broeken Snijwerende jassen Steekwerende vesten Discrete kogelwerende vesten Zware kogelwerende vesten Plaat dragers Harde ballistische platen Helmen & vizieren Handschoenen Zware kogelwerende vesten