Home
© Rik Van Bruaene

Snijwerende en

kogelwerende onderkledij

Kevlar 3-Way T-shirt carrier met lange

mouwen. Kogelwerend NIJ-3A(04) door

250x300mm pakket, snijwerend niveau 2

en vlamvertragend

Deze zwarte snijwerende T-shirt met lange mouwen, is gemaakt uit een nieuw soort gekleurde Kevlar. Hierdoor is deze snijwerende T-shirt gemaakt uit slechts 1 laag en is hij relatief dun en licht om te dragen. De Kevlar die gebruikt wordt beschikt over een 3 Way Protection; vuurwerend, snijwerend niveau 2 en trekwerend. De T-shirt / plaat drager is voorzien van twee zakken vooraan en achteraan voor extra beschermende pakketten van 250x300mm. In deze zakken zitten twee kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm. Deze beschermen net zoals een militaire plaat drager de vitale organen rond de hartstreek. Een dergelijk type kogelwerende T-shirt carrier is zeer comfortabel om discreet te dragen onder de kledij.

Blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met

lange mouwen. Kogelwerend NIJ-3A(04)

door 250x300mm pakket, Brandwerend

door Nomex IIIA + Kevlar snijwerend

niveau 2

Blauwe brandwerende en snijwerende T-shirt carrier met lange mouwen en 2 zakken voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). . De buitenzijde van deze brandwerende en snijwerende T-shirt carrier is dus van blauwe Nomex IIIA van Dupont die een uitstekende weerstand biedt tegen vuur en de binnen zijde is van Kevlar met een snijweerstand niveau 2 die een snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met zakmessen. De lange mouwen beschermen ook de armen. In deze zakken zitten twee kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm. Deze beschermen net zoals een militaire plaat drager de vitale organen rond de hartstreek. Een dergelijk type kogelwerende T-shirt carrier is zeer comfortabel om discreet te dragen onder de kledij. Ideaal om onder en blauw politie uniform te dragen.

Blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met

korte mouwen. Kogelwerend NIJ-3A(04)

door 250x300mm pakket, Brandwerend

door Nomex IIIA + Kevlar snijwerend

niveau 2

Blauwe brandwerende en snijwerende T-shirt carrier met korte mouwen en 2 zakken voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). . De buitenzijde van deze brandwerende en snijwerende T-shirt carrier is dus van blauwe Nomex IIIA van Dupont die een uitstekende weerstand biedt tegen vuur en de binnen zijde is van Kevlar met een snijweerstand niveau 2 die een snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met zakmessen. De lange mouwen beschermen ook de armen. In deze zakken zitten twee kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm. Deze beschermen net zoals een militaire plaat drager de vitale organen rond de hartstreek. Een dergelijk type kogelwerende T-shirt carrier is zeer comfortabel om discreet te dragen onder de kledij. Ideaal om onder en blauw politie uniform te dragen.
Meer info Meer info Meer info
Steekwerende Polo’s
Nederlands
Snij- en steekwerende sjaal in Kevlar 3-Way+ Cutyarn 150x20 cm
Meer info
Preppers VBR-NL, zelfverdediging, antiterrorisme en anti homejacking. Preppers nl Nederland, Preppers België, Belgian winkel survival en verdedigingsmateriaal voor preppers en survivalisten. Zelfredzaamheid in chaos en Doomsday.
Preppers VBR-NL, zelfverdediging, antiterrorisme en anti homejacking in Nederland.
Het aantal preppers neemt in Europa sterk toe en ook de aard van preparedness wordt aanzienlijk ernstiger. Waar vroeger de Urban survival, bushcraft en zelfredzaamheid als een soort van vrijetijdsbeleving werd beschouwd, zijn de nieuwe motieven om zich voor te bereiden op zelfredzaamheid aanzienlijk ernstiger. Het toenemend aantal gewapende homejackings met geweldpleging en de bedreigingen en confrontaties met vluchtelingen in verschillende delen van Europa laat er weinig twijfel over bestaan dat de kans op mogelijke chaos en gewelddadige onlusten vrij reëel is. De zogezegde vluchtelingen dreigen in verschillende streken met terreuraanslagen gebaseerd op religieuze aard. In grote delen van Duitsland en Oostenrijk is er reeds een sterke toename in de verkoop van wapens en munitie aan de lokale bevolking. De zelfredzaamheid breidt zich uit tot zelfverdediging. Een groot aantal mensen maakt zich zorgen dat de grote vluchtelingenstroom het evenwicht zal verstoren en de overheid de controle zal verliezen. De voorspelbare verontrustende evolutie is reeds opgang gekomen waarbij vluchtelingen zich gaan bewapenen met messen. Sporadisch komen er meldingen van illegale wapensmokkel tussen hulpgoederen voor vluchtelingen. Reden genoeg voor Preppers om zich dan ook voor te bereiden op de situaties zoals Ex-Joegoslavië, Ukraine en een toenemende aantal terreuraanslagen. Naast de traditionele preppers producten voor zelfvoorziening en zelfredzaamheid zijn er een aantal gespecialiseerd producten op de markt voor preppers persoonlijke bescherming hier in Nederland en België. Naast de traditionele outdoor kledij neemt de vraag naar beschermende kledij aanzienlijk toe, immers de traditionele outdoor kledij biedt geen enkel bescherming tegen agressie in tijden van chaos of conflict. Snijwerende, steekwerende, kogelwerende en zelfs brandwerende kledij bieden aanzienlijk meer overlevingskansen bij gewelddadige confrontaties.

Spectra-Coolmax T-shirt carrier met

korte mouwen. Kogelwerend NIJ-3A(04)

door 250x300mm pakket, snijwerend

niveau 5. 

Deze snijwerende en kogelwerende T-shirt carrier zonder mouwen in een Spectra-Coolmax mix is voorzien van een witte Coolmax mesh waarin twee zakken voor ballistische platen zijn in verwerkt met twee NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). In deze zakken zitten twee ballistische pakketten NIJ-3A(04) van 250x300 mm. Deze zijn geschikt om de kalibers 9x19mm tot .44 Magnum te stoppen. En een steekweerstand tegen messen hebben tot 15 Joule. Het geheel is zeer luchtig en compact en kan gemakkelijk comfortabel onder een wit uniform gedragen worden.

Spectra-Coolmax T-shirt carrier met

lange mouwen. Kogelwerend NIJ-3A(04)

door 250x300mm pakket, snijwerend

niveau 5. 

Deze snijwerende en kogelwerende T-shirt carrier met lange mouwen in een Spectra-Coolmax mix is voorzien van een witte Coolmax mesh waarin twee zakken voor ballistische platen zijn in verwerkt met twee NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). In deze zakken zitten twee ballistische pakketten NIJ-3A(04) van 250x300 mm. Deze zijn geschikt om de kalibers 9x19mm tot .44 Magnum te stoppen en een steekweerstand tegen messen hebben tot 15 Joule. Het geheel is zeer luchtig en compact en kan gemakkelijk comfortabel onder een wit uniform gedragen worden. De snijwerende mouwen bieden een extra bescherming tegen een snijdende aanval met een mes aan de armen.

Blauwe steekwerende, snijwerende en

brandwerende politie trui Nomex-Kevlar-

Spectra. Kogelwerend NIJ-3A(04) door

250x300mm pakket, Brandwerend door

Nomex IIIA + Kevlar.

Deze blauwe brandvertragende, steekwerende en kogelwerende trui werd speciaal ontwikkeld om onder het blauwe politie uniform gedragen te worden, maar kan net zo goed door gewone burgers gedragen worden. De buitenlaag van deze uitzonderlijke politie trui is een speciale blauwe Nomex-Kevlar samenstelling die reeds gebruikt wordt in sommige brandweerkledij. De Nomex en Kevlar zijn van Dupont die een uitstekende reputatie heeft in brandwerende kledij. De Kevlar is eveneens snijwerend niveau 2. Deze uitzonderlijk politietrui is over de volledige oppervlakte voorzien van twee lagen Spectra-Coolmax van Honeywell met voor elke laag een snijweerstand niveau 5. Deze twee lagen Spectra-Coolmax vormen een goed bescherming tegen een snijdende aanval met vleesmessen, combat messen of korte Japanse zwaarden. De twee lagen Spectra-Coolmax met de Nomex-Kevlar ervoor beschikken ook over een relatief grote steekweerstand tegen messen of gebroken glazen flessen en dit over de volledige oppervlakte van de politietrui. De binnenlaag is van een zwarte 3-Way Kevlar die brandvertragend en snijwerend is. In deze binnenlaag zijn er twee zakken voor zachte ballistische pakketten van 250x30 mm. Deze blauwe politietrui wordt geleverd met twee zachte ballistische pakketten NIJ-3A(04) van 250x300 mm. De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen. Het NIJ-3A(04) kogelwerend pakket biedt ook een steekwerende bescherming tegen aanvallen met messen tot met een kracht van 15 Joule.
Meer info Meer info Meer info

Discrete kogelwerende vesten Pollux NIJ-

3A(04) Zwart-Wit-Huidskleur

De discrete kogelwerende vest NIJ-3A (04) model Pollux zwart, wit of huidskleur is een zeer comfortabele oplossing voor dagelijks gebruik en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De beschermingswaarde is klasse NIJ-3A (010104) en beidt een kogelwerende bescherming tegen de kalibers 9x19mm-.44 Magnum en een steekweerstand tot 15 Joule tegen het steken met messen. En discrete kogelwerende vest vormt een allround bescherming tegen verschillende soorten gevaar waaronder tegen scherven van mortiergranaten, kogels uit pistolen, steken met messen of scherpe voorwerpen en zelfs tegen rondvliegend glas bij auto ongevallen en brand. Een zachte kogelwerende vest Pollux of Ares NIJ-3A (4) of (06) zou dus tot de basis kledij van iedere Prepper moeten behoren.

Plaat dragers voor kogelwerende platen

tegen Kalashnikov geweren.

Plaat drager kunnen uitgerust worden met verschillende soorten ballistische platen als bescherming tegen geweerkalibers zoals deze van de Kalashnikov geweren. Wij hebben verschillende soorten plaatdragers en ook verschillende soorten harde ballistische platen. Het is inmiddels al pijnlijk duidelijk dat vrijwel alle terroristen en zware criminelen een Kalashnikov geweer gebruiken. Een plaatdrager met zware kogelwerende platen is dan ook noodzakelijk tegen als bescherming tegen Kalashnikov geweren.

Omega 4 discrete zware kogelwerende

vesten NIJ-4 tegen Kalashnikov geweren.

De Omega 4 discrete kogelwerende vest werd ontwikkeld door soldaten en voor soldaten dit om te voldoen aan de zware eisen en het praktisch discreet gebruik in oorlogszones. De vest kan ook gebruikt worden voor politieagenten, militairen en burgers als persoonlijke bescherming tegen homejackings of terreuraanslagen. De Omega 4 carrier is gemaakt uit steviger Cordura. Binnen in de Omega 4 carrier zijn er twee zakken waar er harde ballistische platen kunnen geschoven worden als bescherming tegen Kalashnikov geweren. Deze Omega 4 is voorzien van twee zachte ballistische pakketten NIJ-3A(04)+ NIJ-4Conj. harde ballistische platen. De Omega 4 vest is gemaakt als een discrete vest die gemakkelijk onder de kledij kan gedragen worden.
Meer info Meer info Meer info

QPC Multicam zware steek- en

kogelwerende vest

NIJ-3A(04)+KR1+NIJ-4Conj

De zware survival steek- en kogelwerende vest QPC is in een Multicam kleur omdat dit beste camouflage biedt in de moderne streken. Immers een goede camouflage maakt het voor scherpschutters zeer moeilijk om doeltreffend te schieten. De Multicam QPC (Quick Release Plate Carrier) beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Dit snel afwerp systeem heeft vooral zijn voordeel vanuit medisch oogpunt waarbij hulpdiensten snel de kogelwerende vest kunnen verwijderen zonder dat men het slachtoffer moet verplaatsen om de vest uit te doen. De vest beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Deze QPC is voorzien van een kogelwerend pakket NIJ-3A(04) + een KR1 steekwerende upgrade en twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. Voor deze QPC zware steek- en kogelwerende vest tegen FAL en Kalashnikov geweren is er slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL.

Survival plaat drager Operator Multicam

NIJ-4 Stand Alone

2x250x300 mm + 2x150x150mm

Plaat drager kunnen uitgerust worden met verschillende soorten ballistische platen als bescherming tegen geweerkalibers zoals deze van de Kalashnikov geweren. Wij hebben verschillende soorten plaatdragers en ook verschillende soorten harde ballistische platen. Het is inmiddels al pijnlijk duidelijk dat vrijwel alle terroristen en zware criminelen een Kalashnikov geweer gebruiken. Een plaatdrager met zware kogelwerende platen is dan ook noodzakelijk tegen als bescherming tegen Kalashnikov geweren.

Kogelwerende PASGT helm MKU Donker

blauw maat Large

Large / Kogelwerende PASGT helm MKU Donker blauw Materiaal helm: Helmschaal is gemaakt uit Aramid. Binnenkant aanpasbaar op 3 punten. Type: model vorm PASGT. Gewicht: Groot model 1.6 Kg. Maten: Large Kleur: Zwart Bescherming: Tegen tegen scherven V50 680 m/s. Tegen kogels NIJ 3A standaard munitie 9x19 mm -.44 Magnum Terwijl in de meeste gevallen de kogelvrije vest het lichaambeschermt, het hoofd is nog steeds kwetsbaar voor dodelijke verwonding veroorzaakt door granaatscherven of kogels. Er is een toename van het belang om het hoofd eveneens te beschermen net zoals het lichaam tegen granaatscherven en kogels.
Meer info Meer info Meer info
Kevlar snijwerende en steekwerende col
Meer info
Multifunctionele steek- en kogelwerend pakket NIJ- 3A(04)+KR 15Joule van 250x300mm
Meer info
Kogelvrije platen NIJ-4 Conj. van 250x300mm om boven een zacht kogelwerend pakket NIJ-3A(04) te gebruiken om Kalashnikov kogels te stoppen
Meer info
Kogelvrije platen NIJ-4 Stand Alone van 250x300 mm om kogels uit een Kalashnikov geweer te stoppen
Meer info
Kogelvrije zijplaten NIJ-4 Stand Alone van 152x152mm om kogels uit een Kalashnikov geweer te stoppen
Meer info Snijwerende T-shirts level 2 Goedkope Kevlar T-shirts Snijwerende T-shirts level 5 Steekwerende T-shirts Torskin snij- en steekwerend Snij & kogelwerende T-shirts Snijwerende col, muts,  sjaal Snijwerende polo's Snijwerende broeken Snijwerende jassen Steekwerende versten Discrete kogelwerende vesten Zware kogelwerende vesten Plaat dragers Harde ballistische platen Helmen & vizieren Handschoenen
Nederlands
© Rik Van Bruaene

Snijwerende en

kogelwerende

onderkledij

Kevlar 3-Way T-shirt carrier

met lange mouwen.

Kogelwerend NIJ-3A(04)

door 250x300mm pakket,

snijwerend niveau 2 en

vlamvertragend

Deze zwarte snijwerende T-shirt met lange mouwen, is gemaakt uit een nieuw soort gekleurde Kevlar. Hierdoor is deze snijwerende T-shirt gemaakt uit slechts 1 laag en is hij relatief dun en licht om te dragen. De Kevlar die gebruikt wordt beschikt over een 3 Way Protection; vuurwerend, snijwerend niveau 2 en trekwerend. De T-shirt / plaat drager is voorzien van twee zakken vooraan en achteraan voor extra beschermende pakketten van 250x300mm. In deze zakken zitten twee kogelwerende pakketten NIJ- 3A(04) van 250x300mm. Deze beschermen net zoals een militaire plaat drager de vitale organen rond de hartstreek. Een dergelijk type kogelwerende T-shirt carrier is zeer comfortabel om discreet te dragen onder de kledij.

Blauwe Nomex-Kevlar T-

shirt carrier met lange

mouwen. Kogelwerend NIJ-

3A(04) door 250x300mm

pakket, Brandwerend door

Nomex IIIA + Kevlar

snijwerend niveau 2

Blauwe brandwerende en snijwerende T-shirt carrier met lange mouwen en 2 zakken voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). . De buitenzijde van deze brandwerende en snijwerende T-shirt carrier is dus van blauwe Nomex IIIA van Dupont die een uitstekende weerstand biedt tegen vuur en de binnen zijde is van Kevlar met een snijweerstand niveau 2 die een snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met zakmessen. De lange mouwen beschermen ook de armen. In deze zakken zitten twee kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm. Deze beschermen net zoals een militaire plaat drager de vitale organen rond de hartstreek. Een dergelijk type kogelwerende T- shirt carrier is zeer comfortabel om discreet te dragen onder de kledij. Ideaal om onder en blauw politie uniform te dragen.

Blauwe Nomex-Kevlar T-

shirt carrier met korte

mouwen. Kogelwerend NIJ-

3A(04) door 250x300mm

pakket, Brandwerend door

Nomex IIIA + Kevlar

snijwerend niveau 2

Blauwe brandwerende en snijwerende T-shirt carrier met korte mouwen en 2 zakken voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). . De buitenzijde van deze brandwerende en snijwerende T-shirt carrier is dus van blauwe Nomex IIIA van Dupont die een uitstekende weerstand biedt tegen vuur en de binnen zijde is van Kevlar met een snijweerstand niveau 2 die een snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met zakmessen. De lange mouwen beschermen ook de armen. In deze zakken zitten twee kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm. Deze beschermen net zoals een militaire plaat drager de vitale organen rond de hartstreek. Een dergelijk type kogelwerende T- shirt carrier is zeer comfortabel om discreet te dragen onder de kledij. Ideaal om onder en blauw politie uniform te dragen.
Meer info Meer info Meer info
Snijwerende Polo’s
Preppers VBR-NL, zelfverdediging, antiterrorisme en anti homejacking. Preppers nl Nederland, Preppers België, Belgian winkel survival en verdedigingsmateriaal voor preppers en survivalisten. Zelfredzaamheid in chaos en Doomsday.
Preppers VBR-NL, zelfverdediging, antiterrorisme en anti homejacking in Nederland.
Het aantal preppers neemt in Europa sterk toe en ook de aard van preparedness wordt aanzienlijk ernstiger. Waar vroeger de Urban survival, bushcraft en zelfredzaamheid als een soort van vrijetijdsbeleving werd beschouwd, zijn de nieuwe motieven om zich voor te bereiden op zelfredzaamheid aanzienlijk ernstiger. Het toenemend aantal gewapende homejackings met geweldpleging en de bedreigingen en confrontaties met vluchtelingen in verschillende delen van Europa laat er weinig twijfel over bestaan dat de kans op mogelijke chaos en gewelddadige onlusten vrij reëel is. De zogezegde vluchtelingen dreigen in verschillende streken met terreuraanslagen gebaseerd op religieuze aard. In grote delen van Duitsland en Oostenrijk is er reeds een sterke toename in de verkoop van wapens en munitie aan de lokale bevolking. De zelfredzaamheid breidt zich uit tot zelfverdediging. Een groot aantal mensen maakt zich zorgen dat de grote vluchtelingenstroom het evenwicht zal verstoren en de overheid de controle zal verliezen. De voorspelbare verontrustende evolutie is reeds opgang gekomen waarbij vluchtelingen zich gaan bewapenen met messen. Sporadisch komen er meldingen van illegale wapensmokkel tussen hulpgoederen voor vluchtelingen. Reden genoeg voor Preppers om zich dan ook voor te bereiden op de situaties zoals Ex-Joegoslavië, Ukraine en een toenemende aantal terreuraanslagen. Naast de traditionele preppers producten voor zelfvoorziening en zelfredzaamheid zijn er een aantal gespecialiseerd producten op de markt voor preppers persoonlijke bescherming hier in Nederland en België. Naast de traditionele outdoor kledij neemt de vraag naar beschermende kledij aanzienlijk toe, immers de traditionele outdoor kledij biedt geen enkel bescherming tegen agressie in tijden van chaos of conflict. Snijwerende, steekwerende, kogelwerende en zelfs brandwerende kledij bieden aanzienlijk meer overlevingskansen bij gewelddadige confrontaties.

Spectra-Coolmax T-shirt

carrier met korte mouwen.

Kogelwerend NIJ-3A(04)

door 250x300mm pakket,

snijwerend niveau 5

Deze snijwerende en kogelwerende T-shirt carrier zonder mouwen in een Spectra-Coolmax mix is voorzien van een witte Coolmax mesh waarin twee zakken voor ballistische platen zijn in verwerkt met twee NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). In deze zakken zitten twee ballistische pakketten NIJ-3A(04) van 250x300 mm. Deze zijn geschikt om de kalibers 9x19mm tot .44 Magnum te stoppen. En een steekweerstand tegen messen hebben tot 15 Joule. Het geheel is zeer luchtig en compact en kan gemakkelijk comfortabel onder een wit uniform gedragen worden.

Spectra-Coolmax T-shirt

carrier met lange mouwen.

Kogelwerend NIJ-3A(04)

door 250x300mm pakket,

snijwerend niveau 5. 

Deze snijwerende en kogelwerende T-shirt carrier met lange mouwen in een Spectra-Coolmax mix is voorzien van een witte Coolmax mesh waarin twee zakken voor ballistische platen zijn in verwerkt met twee NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). In deze zakken zitten twee ballistische pakketten NIJ-3A(04) van 250x300 mm. Deze zijn geschikt om de kalibers 9x19mm tot .44 Magnum te stoppen en een steekweerstand tegen messen hebben tot 15 Joule. Het geheel is zeer luchtig en compact en kan gemakkelijk comfortabel onder een wit uniform gedragen worden. De snijwerende mouwen bieden een extra bescherming tegen een snijdende aanval met een mes aan de armen.

Blauwe steekwerende,

snijwerende en

brandwerende politie trui

Nomex-Kevlar-Spectra.

Kogelwerend NIJ-3A(04)

door 250x300mm pakket,

Brandwerend door Nomex

IIIA + Kevlar.

Deze blauwe brandvertragende, steekwerende en kogelwerende trui werd speciaal ontwikkeld om onder het blauwe politie uniform gedragen te worden, maar kan net zo goed door gewone burgers gedragen worden. De buitenlaag van deze uitzonderlijke politie trui is een speciale blauwe Nomex-Kevlar samenstelling die reeds gebruikt wordt in sommige brandweerkledij. De Nomex en Kevlar zijn van Dupont die een uitstekende reputatie heeft in brandwerende kledij. De Kevlar is eveneens snijwerend niveau 2. Deze uitzonderlijk politietrui is over de volledige oppervlakte voorzien van twee lagen Spectra-Coolmax van Honeywell met voor elke laag een snijweerstand niveau 5. Deze twee lagen Spectra-Coolmax vormen een goed bescherming tegen een snijdende aanval met vleesmessen, combat messen of korte Japanse zwaarden. De twee lagen Spectra- Coolmax met de Nomex-Kevlar ervoor beschikken ook over een relatief grote steekweerstand tegen messen of gebroken glazen flessen en dit over de volledige oppervlakte van de politietrui. De binnenlaag is van een zwarte 3-Way Kevlar die brandvertragend en snijwerend is. In deze binnenlaag zijn er twee zakken voor zachte ballistische pakketten van 250x30 mm. Deze blauwe politietrui wordt geleverd met twee zachte ballistische pakketten NIJ- 3A(04) van 250x300 mm. De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen. Het NIJ- 3A(04) kogelwerend pakket biedt ook een steekwerende bescherming tegen aanvallen met messen tot met een kracht van 15 Joule.
Meer info Meer info Meer info

Discrete kogelwerende

vesten Pollux NIJ-3A(04)

Zwart-Wit-Huidskleur

De discrete kogelwerende vest NIJ- 3A (04) model Pollux zwart, wit of huidskleur is een zeer comfortabele oplossing voor dagelijks gebruik en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De beschermingswaarde is klasse NIJ-3A (010104) en beidt een kogelwerende bescherming tegen de kalibers 9x19mm-.44 Magnum en een steekweerstand tot 15 Joule tegen het steken met messen. En discrete kogelwerende vest vormt een allround bescherming tegen verschillende soorten gevaar waaronder tegen scherven van mortiergranaten, kogels uit pistolen, steken met messen of scherpe voorwerpen en zelfs tegen rondvliegend glas bij auto ongevallen en brand. Een zachte kogelwerende vest Pollux of Ares NIJ-3A (4) of (06) zou dus tot de basis kledij van iedere Prepper moeten behoren.

Plaat dragers voor

kogelwerende platen tegen

Kalashnikov geweren.

Deze snijwerende en kogelwerende T-shirt carrier met lange mouwen in een Spectra-Coolmax mix is voorzien van een witte Coolmax mesh waarin twee zakken voor ballistische platen zijn in verwerkt met twee NIJ-3A(04) kogelwerende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). In deze zakken zitten twee ballistische pakketten NIJ-3A(04) van 250x300 mm. Deze zijn geschikt om de kalibers 9x19mm tot .44 Magnum te stoppen en een steekweerstand tegen messen hebben tot 15 Joule. Het geheel is zeer luchtig en compact en kan gemakkelijk comfortabel onder een wit uniform gedragen worden. De snijwerende mouwen bieden een extra bescherming tegen een snijdende aanval met een mes aan de armen.

Omega 4 discrete zware

kogelwerende vesten NIJ-4

tegen Kalashnikov geweren.

De Omega 4 discrete kogelwerende vest werd ontwikkeld door soldaten en voor soldaten dit om te voldoen aan de zware eisen en het praktisch discreet gebruik in oorlogszones. De vest kan ook gebruikt worden voor politieagenten, militairen en burgers als persoonlijke bescherming tegen homejackings of terreuraanslagen. De Omega 4 carrier is gemaakt uit steviger Cordura. Binnen in de Omega 4 carrier zijn er twee zakken waar er harde ballistische platen kunnen geschoven worden als bescherming tegen Kalashnikov geweren. Deze Omega 4 is voorzien van twee zachte ballistische pakketten NIJ- 3A(04)+ NIJ-4Conj. harde ballistische platen. De Omega 4 vest is gemaakt als een discrete vest die gemakkelijk onder de kledij kan gedragen worden.
Meer info Meer info Meer info

QPC Multicam zware steek-

en kogelwerende vest

NIJ-3A(04)+KR1+NIJ-4Conj

De zware survival steek- en kogelwerende vest QPC is in een Multicam kleur omdat dit beste camouflage biedt in de moderne streken. Immers een goede camouflage maakt het voor scherpschutters zeer moeilijk om doeltreffend te schieten. De Multicam QPC (Quick Release Plate Carrier) beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Dit snel afwerp systeem heeft vooral zijn voordeel vanuit medisch oogpunt waarbij hulpdiensten snel de kogelwerende vest kunnen verwijderen zonder dat men het slachtoffer moet verplaatsen om de vest uit te doen. De vest beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Deze QPC is voorzien van een kogelwerend pakket NIJ-3A(04) + een KR1 steekwerende upgrade en twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. Voor deze QPC zware steek- en kogelwerende vest tegen FAL en Kalashnikov geweren is er slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL.

Survival plaat drager

Operator Multicam NIJ-4

Stand Alone

2x250x300 mm +

2x150x150mm

Plaat drager kunnen uitgerust worden met verschillende soorten ballistische platen als bescherming tegen geweerkalibers zoals deze van de Kalashnikov geweren. Wij hebben verschillende soorten plaatdragers en ook verschillende soorten harde ballistische platen. Het is inmiddels al pijnlijk duidelijk dat vrijwel alle terroristen en zware criminelen een Kalashnikov geweer gebruiken. Een plaatdrager met zware kogelwerende platen is dan ook noodzakelijk tegen als bescherming tegen Kalashnikov geweren.

Kogelwerende PASGT helm

MKU Donker blauw maat

Large

Large / Kogelwerende PASGT helm MKU Donker blauw Materiaal helm: Helmschaal is gemaakt uit Aramid. Binnenkant aanpasbaar op 3 punten. Type: model vorm PASGT. Gewicht: Groot model 1.6 Kg. Maten: Large Kleur: Zwart Bescherming: Tegen tegen scherven V50 680 m/s. Tegen kogels NIJ 3A standaard munitie 9x19 mm -.44 Magnum Terwijl in de meeste gevallen de kogelvrije vest het lichaambeschermt, het hoofd is nog steeds kwetsbaar voor dodelijke verwonding veroorzaakt door granaatscherven of kogels. Er is een toename van het belang om het hoofd eveneens te beschermen net zoals het lichaam tegen granaatscherven en kogels.
Meer info Meer info Meer info Snijwerende T-shirts level 2 Snijwerende T-shirts level 5 Steekwerende T-shirts Torskin snij- en steekwerend Snij & kogelwerende T-shirts Snijwerende col, muts,  sjaal Snijwerende polo's Snijwerende broeken Snijwerende jassen Steekwerende vesten Discrete kogelwerende vesten Zware kogelwerende vesten Plaat dragers Harde ballistische platen Helmen & vizieren Handschoenen