Home
© Rik Van Bruaene
Steekwerende Polo’s
Nederlands
Kogelvrije vesten voor bewakingsagenten. De bewakingsagent koopt zijn eigen steek en kogelwerende vest. Steekwerende T-shirts en verschillende soorten snijwerende kledij. Meest verkochte beschermende kledij voor veiligheidsagenten + nieuwe producten.

Steekwerende losse col om onder de

steekwerende T-shirts te dragen.

Wij bieden de mogelijkheid om te beschikken over een steekwerende en snijwerende losse col om onder de snij of steekwerende kledij te dragen. Vooreerst zijn er een toenemend aantal steekincidenten in de hals. Getrainde mes vechters steken in de hals om de bescherming van de kogelwerende vest te omzeilen. Een steekwerende col biedt naast een steekwerende bescherming ook warmte tijdens de winter of tijdens de nacht aan de hals. Wij beschikken over drie soorten. Een zwart/grijs Kelvar 3Way col om op de Combat Alpha shirt te dragen, een blauwe Nomex-Kevlar col om op de Combat Police shirt te dragen en een witte steekwerende col in Spectra-Coolmax om onder de witte Spectra- Coolmax shirts te dragen.

Steekwerende en snijwerende sjaal

150x20cm.

Een steek en snijwerende sjaal is beslist een nuttig item om tijdens de winter of tijdens de nacht te dragen. Een snijwerende sjaal kan men op elk uniform dragen, is vrij discreet, biedt een goede steekwerende en snijwerende bescherming aan de hals, en biedt ook nog warmte. Wij beschikken over twee types snijwerende sjaals van 150x20cm die dubbel rond de hals kunnen gedragen worden. Een zwarte snijwerende sjaal zachte Coolmax mesh- Cutyarn-Coolmax mesh. Deze is mooi zwart en zeer zacht aan de hals. Er is een laag snijwerend materiaal. De tweede sjaal is een zwart-grijze 3-Way Kevlar-Cutyarn-Kevlar sjaal die een aanzienlijk grotere steekweerstand heeft vooral als deze nog eens dubbel gedragen wordt rond de hals.

De Heracles kogelwerende vest om boven

de kledij te dragen.

De Heracles buitenhoes is de burgerversie van de Sioen Politie kogelwerende vest en heeft een aantal nuttige eigenschappen speciaal voor bewakingsagenten. Naast een aantal grote zakken is er ook een riem aanwezig waar men verschillende accessoires aan kan hangen zoals een radio, lampje, …enz. Er kunnen verschillende soorten standaard steek of kogelwerende pakketten in gestopt worden.
Meer info Meer info Meer info

Odin kogelwerende vest klasse NIJ-4

Door de grotere bedreiging van Kalashnikov geweren is er ook meer vraag van bewakingsagenten naar zware kogelwerende vesten tegen oorlogsgeweren. De Odin is een eenvoudig en beproefd model die al jaren zijn dienst bewijst. Het is een compact model die zelfs onder de kledij kan gedragen worden. Er kunnen zachte steek- of kogelwerende pakketten in gestopt worden en harde ballistische platen. De meest gevraagde is een NIJ-3A+NIJ-4Conj samenstelling maar ook soms een steek en kogelwerende samenstelling NIJ-3A+KR1+NIJ-4Conj.

Plaat dragers voor kogelwerende platen

tegen Kalashnikov geweren.

Wij voorzien een toenemende agressie met Kalashnikov geweren en hebben een aantal plaat dragers ter beschikking. Deze kunnen snel boven een bestaande zachte kogelwerende vest gedragen worden. Wij hebben ook verschillende soorten harde ballistische platen ter beschikking als bescherming tegen oorlogsgeweren.

Zwarte snijwerende en waterafstotende

vest om boven de kogelwerende vest te

dragen

Deze vest is geliefd bij bewakingsdiensten omdat deze te opzichte van een gewone vest, een goede snijwerende weerstand biedt. De vest is ideaal om te dragen als bescherming tegen aanvallen met messen voor algemeen gebruik als bewakingsdienst, politie, of burger die zich wenst te beschermen tegen de toenemende agressie met messen. De VBR-COR vest ziet eruit als een normale moderne tactische vest uit Cordura , is vrij dun en comfortabel om te dragen. Zij beperkt de bewegingsvrijheid niet. De binnenkant van de vest heeft een snijwerende Cutyarn voering niveau 5. Deze beschermende en snijwerende voering is over de volledige oppervlakte van romp en armen aanwezig.
Meer info Meer info Meer info
Meeste bewakingsagenten beschikken nog altijd niet over een steek- of kogelwerende vest of een andere soort meswerende kledij. Helaas is de harde realiteit dat beveiligingsfirma’s verzekerd zijn voor kleine ongevallen bij hun werknemers. Gezien men voor enkel euro’s reeds verzekerd is tegen verwonding op het werk, wordt er geen beschermende kledij voor bewakingsagenten voorzien. Het gevolg hiervan is dat de bewakingsagent zelf moet in staan voor de aankoop van beschermende kledij wil hij niet voor levenslang verminkt worden door een kogel, mes of gebroken glazen fles.
Snijwerende , steekwerende en kogelwerende kledij voor bewakingsagenten

De meest verkochte

beschermingsartikelen voor

bewakingsagenten uit de

Supply Store FSDIP.

Steekwerende vest Basic Economic

Deze goedkope steekwerende, snijwerende, naaldwerende en slagwerende vest "Basic Economic" wordt veel gekocht jonge veiligheidsagenten op fuiven of andere feestgelegenheden. Ze wordt soms ook gekocht door vrijwilligers bij hulpdiensten zoals ambulance of brandweer. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas en van twee aluminium beschermingsplaten ter hoogte van de hartstreek op de borst en op de rug. Op de aluminium platen heeft men een steekweerstand van 14 Joule. Deze kan nog versterkt worden door harde Inox platen toe te voegen.

Steek en kogelwerende vest HG1A-KR1

Ares en Pollux.

Voor professionele bewakingsagenten die in dancings of ander instellingen staan is de steek en kogelwerende vest HG1A-KR1 het meest populair zowel in het model Ares als in het model Pollux. Deze soepele steek en kogelwerende vest heeft een steekweerstand KR1 van 24 tot 36 Joule en is kogelwerend voor de kalibers 9x19mm-.357Magnum. Deze steek en kogelwerende vest is geschikt voor de meest typische situaties in het uitgangsleven gaande van aanvallen met stevige zakmessen tot kleine zakpistolen.

Kogelwerende vest NIJ-3A(04) Pollux.

Voor bewakingsagenten die een discrete comfortabele kogelwerende vest wensen dan is de Pollux NIJ-3A(04) een veelgemaakte keuze. De vest is dunner en lichter dan een HG1A-KR1 en bevat geen metalen versterkingen tegen messteken. De kogelwerende bescherming gaat van de kalibers 9x19mm- .44Magnum en toch heeft dit kogelwerend pakket een steekweerstand tegen messen tot 15 Joule. Dit kogelwerend pakket is eveneens geschikt om onder harde ballistische platen NIJ-4Conj. gedragen te worden. In combinatie met de huidige terreurdreiging neemt de belangstelling voor het NIJ-3A kogelwerend pakket toe.
Meer info Meer info Meer info

Snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-

Polyester met korte mouwen

Onze standaard snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Polyester met korte mouwen wordt veel aangekocht tijdens de zomer door bewakingsagenten of veiligheidsagenten. Dit is een standaard snijwerende T-shirt die gemaakt is uit een enkele laag snijwerend materiaal en een goede snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met een mes of een gebroken glazen fles.

Snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-

Polyester met Lange mouwen

Onze standaard snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Polyester met lange mouwen wordt veel aangekocht tijdens de winter door bewakingsagenten of veiligheidsagenten. Dit is een standaard snijwerende T-shirt die gemaakt is uit een enkele laag snijwerend materiaal en een goede snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met een mes of een gebroken glazen fles.

Combat Cut Alpha shirt steekwerende T-

shirt zonder mouwen.

De Combat Cut Alpha shirt vervangt in een aantal gevallen de standaard steekwerende vest. De Combat Cut Alpha shirt is aanzienlijk comfortabeler om lange tijd te dragen dan een stijve steekwerende vest en is zo soepel als een wintertrui. Deze Combat Cut Alpha shirt wordt onder andere door kassiers of supervisors gedragen in winkels. Deze Combat Cut Alpha shirt kan in dit scenario deel uitmaken van het winkel uniform en wordt dan gedragen boven een wit hemd.
Meer info Meer info Meer info

Snijwerende en kogelwerende T-shirt

carrier Spectra-Coolmax NIJ-3A

250x300mm met lange mouwen

De snijwerende en kogelwerende T-shirt carrier Spectra-Coolmax NIJ-3A van 250x300mm wordt door bewakingsagenten onder het witte hemd gedragen tijdens de zomer als vervanging van de kogelwerende vest. Het kleinere kogelwerend pakket ventileert aanzienlijk beter tijdens de zomer en de snijwerende T-shirt met lange mouwen biedt een snijwerende bescherming aan de armen en schouders.

Snijwerende T-shirt Spectra-Coolmax mix

met lange mouwen.

De snijwerende T-shirt Spectra-Coolmax mix is een relatie dunne snijwerende T- shirt die slechts uit een enkele laag gemaakt is, waardoor deze vrij gemakkelijk onder een wit hemd met lange mouwen kan gedragen worden. De Coolmax in deze T-shirt biedt een fris gevoel ook tijdens de zomer. Deze snijwerende T- shirt kan ook onder een kogelwerende vest gedragen worden.

Witte snijwerende T-shirt Coolmax-

Cutyarn-Coolmax met korte mouwen.

Deze witte snijwerende T-shirt werd ontwikkeld voor jongeren om onder een sportief hemd te dragen. Ook bewakingsagenten dragen deze witte snijwerende T-shirt onder hun uniform hemd. De zachte Coolmax mesh wordt vooral gewaardeerd als deze bloot op de huid gedragen wordt.
Meer info Meer info Meer info

Snijwerende handschoenen VBR-PG-34.

De snijwerende handschoenen VBR-PG-34 zijn standaard snijwerende handschoenen die in verschillende landen gebruikt worden. Het zijn degelijke snijwerende handschoenen van goede kwaliteit die door bewakingsagenten tot grote tevredenheid gebruikt worden als bescherming tegen snijwonden door messen..

Naaldwerende en snijwerende politie

handschoenen Alpha van Turtleskin.

Deze naaldwerende en snijwerende handschoenen van Turtleskin zijn relatief dun en hebben een goede pasvorm waardoor het mogelijk is om wapens of gereedschap mee te bedienen. Deze snijwerende en naaldwerende handschoenen worden vaak door bewakingsagenten in hospitalen gebruikt.

Naaldwerende en snijwerende politie

handschoenen Bravo van Turtleskin.

Deze naaldwerende en snijwerende handschoenen van Turtleskin zijn relatief dun en hebben een goede pasvorm waardoor het mogelijk is om de normale werkzaamheden uit te voren met de handschoenen aan. Wij hebben ook de kleine mate XS en Small. Deze naaldwerende handschoenen Bravo hebben een luchtige rug die goed ventileert tijdens het gebruik binnen in een gebouw. Deze naaldwerende handschoenen zijn geliefd bij cipiers om fouilleringen te doen bij personen of bagage.
Meer info Meer info Meer info

Nieuwe artikelen voor

bewakingsagenten

Kevlar 3-Way T-shirt carrier met lange

mouwen. Kogelwerend NIJ-3A(04) door

250x300mm pakket, snijwerend niveau 2

en vlamvertragend

Deze zwarte snijwerende T-shirt met lange mouwen, is gemaakt uit een nieuw soort gekleurde Kevlar. Hierdoor is deze snijwerende T-shirt gemaakt uit slechts 1 laag en is hij relatief dun en licht om te dragen. De Kevlar die gebruikt wordt beschikt over een 3 Way Protection; vuurwerend, snijwerend niveau 2 en trekwerend. De T-shirt / plaat drager is voorzien van twee zakken vooraan en achteraan voor extra beschermende pakketten van 250x300mm. In deze zakken zitten twee kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm. Deze beschermen net zoals een militaire plaat drager de vitale organen rond de hartstreek. Een dergelijk type kogelwerende T-shirt carrier is zeer comfortabel om discreet te dragen onder de kledij.

Blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met

lange mouwen. Kogelwerend NIJ-3A(04)

door 250x300mm pakket, Brandwerend

door Nomex IIIA + Kevlar snijwerend

niveau 2

Blauwe brandwerende en snijwerende T-shirt carrier met lange mouwen en 2 zakken voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). . De buitenzijde van deze brandwerende en snijwerende T-shirt carrier is dus van blauwe Nomex IIIA van Dupont die een uitstekende weerstand biedt tegen vuur en de binnen zijde is van Kevlar met een snijweerstand niveau 2 die een snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met zakmessen. De lange mouwen beschermen ook de armen. In deze zakken zitten twee kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm. Deze beschermen net zoals een militaire plaat drager de vitale organen rond de hartstreek. Een dergelijk type kogelwerende T-shirt carrier is zeer comfortabel om discreet te dragen onder de kledij. Ideaal om onder en blauw politie uniform te dragen.

Blauwe Nomex-Kevlar T-shirt carrier met

korte mouwen. Kogelwerend NIJ-3A(04)

door 250x300mm pakket, Brandwerend

door Nomex IIIA + Kevlar snijwerend

niveau 2

Blauwe brandwerende en snijwerende T-shirt carrier met korte mouwen en 2 zakken voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde). . De buitenzijde van deze brandwerende en snijwerende T-shirt carrier is dus van blauwe Nomex IIIA van Dupont die een uitstekende weerstand biedt tegen vuur en de binnen zijde is van Kevlar met een snijweerstand niveau 2 die een snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met zakmessen. De lange mouwen beschermen ook de armen. In deze zakken zitten twee kogelwerende pakketten NIJ-3A(04) van 250x300mm. Deze beschermen net zoals een militaire plaat drager de vitale organen rond de hartstreek. Een dergelijk type kogelwerende T-shirt carrier is zeer comfortabel om discreet te dragen onder de kledij. Ideaal om onder en blauw politie uniform te dragen.
Meer info Meer info Meer info Meer info
Harde kogelwerende platen NIJ-4Conj. 250x300mm
Meer info
Harde kogelwerende platen NIJ-4 Stand Alone 250x300mm
Meer info
Harde kogelwerende platen NIJ-4 Stand Alone 150x150mm
Meer info
Modulair tasje voor harde ballistische zijplaten 150x150mm
Meer info
Als de vluchtelingen crisis escaleert dan voorzien wij dat bewakingsagenten iets zwaarder zullen moeten bewapend worden dan met een revolver en ook hun kogelwerende vest in staat zal moeten zijn om Kalashnikov munitie te stoppen. Hiervoor kan een Kogelwerende vest met Molle bevestiging erg nuttig zijn. Wij hebben voor het ogenblik de QPC als Molle vest klasse 4.
Waar verschillende bewakingsfirma’s in West-Europa inmiddels al overgestapt zijn naar een standaard zwarte snijwerende Polo, gebruiken nog veel Nederlandse en Belgische bewakingsfirma’s nog altijd een traditionele polo die geen enkele bescherming biedt tegen een aanval met een mes of gebroken glazen fles. Wij hebben een snijwerende polo van een model die door vele bewakingsfirma’s in Europa reeds gebruikt worden. De snijwerende polo kan bedrukt worden of voorzien worden van patches voor bewakingsfirma’s.
Meer info
Snijwerende polo met lange mouwen voor bewakingsagenten.
Meer info
Terwijl de meeste bewakingsagenten in Nederland nog altijd rond lopen met een katoenen Combat broek en bij regelmaat messteken in de lies of in het bovenbeen moeten incasseren, staat de moderne bewakingsagent op wacht met een waterafstotende en snijwerende combatbroek. Deze houd de bewakingsagent aanzienlijk langer droog en beschermt tegen een snijdende aanval met een mes of gebroken glazen flesin de lies of in het bovenbeen
Meer info
Er bestaan ook snijwerend onderbroeken die onder de gewone uniformbroek kunnen gedragen worden. Een snijwerende Boxershort behoort reeds bij veel bewakingsdiensten en politiediensten tot de standaard uitrusting met als doel de liesslagader en het bovenbeen te beschermen tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen.
Meer info
Een bewakingsagent kan tijdens de winter best een snijwerende muts gebruiken. De VBR- Belgium snijwerende bivakmuts bestaat uit twee delen en biedt warmte en een snijwerende bescherming aan het hoofd en de hals.
Meer info Snijwerende T-shirts level 2 Goedkope Kevlar T-shirts Snijwerende T-shirts level 5 Steekwerende T-shirts Torskin snij- en steekwerend Snij & kogelwerende T-shirts Snijwerende col, muts,  sjaal Snijwerende polo's Snijwerende broeken Snijwerende jassen Steekwerende versten Discrete kogelwerende vesten Zware kogelwerende vesten Plaat dragers Harde ballistische platen Helmen & vizieren Handschoenen Discrete kogelwerende vesten
Nederlands
© Rik Van Bruaene

De meest

verkochte

beschermings-

artikelen voor

bewakingsagenten

uit de Supply

Store FSDIP.

Steekwerende vest Basic

Economic

Deze goedkope steekwerende, snijwerende, naaldwerende en slagwerende vest "Basic Economic" wordt veel gekocht jonge veiligheidsagenten op fuiven of andere feestgelegenheden. Ze wordt soms ook gekocht door vrijwilligers bij hulpdiensten zoals ambulance of brandweer. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas en van twee aluminium beschermingsplaten ter hoogte van de hartstreek op de borst en op de rug. Op de aluminium platen heeft men een steekweerstand van 14 Joule. Deze kan nog versterkt worden door harde Inox platen toe te voegen.

Steek en kogelwerende vest

HG1A-KR1 Ares en Pollux.

Voor professionele bewakingsagenten die in dancings of ander instellingen staan is de steek en kogelwerende vest HG1A-KR1 het meest populair zowel in het model Ares als in het model Pollux. Deze soepele steek en kogelwerende vest heeft een steekweerstand KR1 van 24 tot 36 Joule en is kogelwerend voor de kalibers 9x19mm-.357Magnum. Deze steek en kogelwerende vest is geschikt voor de meest typische situaties in het uitgangsleven gaande van aanvallen met stevige zakmessen tot kleine zakpistolen.

Kogelwerende vest

NIJ-3A(04) Pollux.

Voor bewakingsagenten die een discrete comfortabele kogelwerende vest wensen dan is de Pollux NIJ- 3A(04) een veelgemaakte keuze. De vest is dunner en lichter dan een HG1A-KR1 en bevat geen metalen versterkingen tegen messteken. De kogelwerende bescherming gaat van de kalibers 9x19mm-.44Magnum en toch heeft dit kogelwerend pakket een steekweerstand tegen messen tot 15 Joule. Dit kogelwerend pakket is eveneens geschikt om onder harde ballistische platen NIJ-4Conj. gedragen te worden. In combinatie met de huidige terreurdreiging neemt de belangstelling voor het NIJ-3A kogelwerend pakket toe.
Meer info Meer info Meer info
Snijwerende Polo’s
Kogelvrije vesten voor bewakingsagenten. De bewakingsagent koopt zijn eigen steek en kogelwerende vest. Steekwerende T-shirts en verschillende soorten snijwerende kledij. Meest verkochte beschermende kledij voor veiligheidsagenten + nieuwe producten.
Snijwerende , steekwerende en kogelwerende kledij voor bewakingsagenten
Meeste bewakingsagenten beschikken nog altijd niet over een steek- of kogelwerende vest of een andere soort meswerende kledij. Helaas is de harde realiteit dat beveiligingsfirma’s verzekerd zijn voor kleine ongevallen bij hun werknemers. Gezien men voor enkel euro’s reeds verzekerd is tegen verwonding op het werk, wordt er geen beschermende kledij voor bewakingsagenten voorzien. Het gevolg hiervan is dat de bewakingsagent zelf moet in staan voor de aankoop van beschermende kledij wil hij niet voor levenslang verminkt worden door een kogel, mes of gebroken glazen fles.

Snijwerende T-shirt

Coolmax-Cutyarn-Polyester

met korte mouwen

Onze standaard snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Polyester met korte mouwen wordt veel aangekocht tijdens de zomer door bewakingsagenten of veiligheidsagenten. Dit is een standaard snijwerende T-shirt die gemaakt is uit een enkele laag snijwerend materiaal en een goede snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met een mes of een gebroken glazen fles.

Snijwerende T-shirt

Coolmax-Cutyarn-Polyester

met Lange mouwen

Onze standaard snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Polyester met lange mouwen wordt veel aangekocht tijdens de winter door bewakingsagenten of veiligheidsagenten. Dit is een standaard snijwerende T-shirt die gemaakt is uit een enkele laag snijwerend materiaal en een goede snijwerende bescherming biedt tegen een snijdende aanval met een mes of een gebroken glazen fles.

Combat Cut Alpha shirt

steekwerende T-shirt

zonder mouwen.

De Combat Cut Alpha shirt vervangt in een aantal gevallen de standaard steekwerende vest. De Combat Cut Alpha shirt is aanzienlijk comfortabeler om lange tijd te dragen dan een stijve steekwerende vest en is zo soepel als een wintertrui. Deze Combat Cut Alpha shirt wordt onder andere door kassiers of supervisors gedragen in winkels. Deze Combat Cut Alpha shirt kan in dit scenario deel uitmaken van het winkel uniform en wordt dan gedragen boven een wit hemd.
Meer info Meer info Meer info

Snijwerende en

kogelwerende T-shirt

carrier Spectra-Coolmax

NIJ-3A 250x300mm met

lange mouwen

De snijwerende en kogelwerende T- shirt carrier Spectra-Coolmax NIJ-3A van 250x300mm wordt door bewakingsagenten onder het witte hemd gedragen tijdens de zomer als vervanging van de kogelwerende vest. Het kleinere kogelwerend pakket ventileert aanzienlijk beter tijdens de zomer en de snijwerende T-shirt met lange mouwen biedt een snijwerende bescherming aan de armen en schouders.

Snijwerende T-shirt

Spectra-Coolmax mix met

lange mouwen.

De snijwerende T-shirt Spectra- Coolmax mix is een relatie dunne snijwerende T-shirt die slechts uit een enkele laag gemaakt is, waardoor deze vrij gemakkelijk onder een wit hemd met lange mouwen kan gedragen worden. De Coolmax in deze T-shirt biedt een fris gevoel ook tijdens de zomer. Deze snijwerende T-shirt kan ook onder een kogelwerende vest gedragen worden.

Witte snijwerende T-shirt

Coolmax-Cutyarn-Coolmax

met korte mouwen.

Deze witte snijwerende T-shirt werd ontwikkeld voor jongeren om onder een sportief hemd te dragen. Ook bewakingsagenten dragen deze witte snijwerende T-shirt onder hun uniform hemd. De zachte Coolmax mesh wordt vooral gewaardeerd als deze bloot op de huid gedragen wordt.
Meer info Meer info Meer info

Snijwerende handschoenen

VBR-PG-34.

De snijwerende handschoenen VBR- PG-34 zijn standaard snijwerende handschoenen die in verschillende landen gebruikt worden. Het zijn degelijke snijwerende handschoenen van goede kwaliteit die door bewakingsagenten tot grote tevredenheid gebruikt worden als bescherming tegen snijwonden door messen..

Naaldwerende en

snijwerende politie

handschoenen Alpha van

Turtleskin.

Deze naaldwerende en snijwerende handschoenen van Turtleskin zijn relatief dun en hebben een goede pasvorm waardoor het mogelijk is om wapens of gereedschap mee te bedienen. Deze snijwerende en naaldwerende handschoenen worden vaak door bewakingsagenten in hospitalen gebruikt.

Naaldwerende en

snijwerende politie

handschoenen Bravo van

Turtleskin.

Deze naaldwerende en snijwerende handschoenen van Turtleskin zijn relatief dun en hebben een goede pasvorm waardoor het mogelijk is om de normale werkzaamheden uit te voren met de handschoenen aan. Wij hebben ook de kleine mate XS en Small. Deze naaldwerende handschoenen Bravo hebben een luchtige rug die goed ventileert tijdens het gebruik binnen in een gebouw. Deze naaldwerende handschoenen zijn geliefd bij cipiers om fouilleringen te doen bij personen of bagage.
Meer info Meer info Meer info

Nieuwe artikelen

voor

bewakingsagenten

Steekwerende losse col om

onder de steekwerende T-

shirts te dragen.

Wij bieden de mogelijkheid om te beschikken over een steekwerende en snijwerende losse col om onder de snij of steekwerende kledij te dragen. Vooreerst zijn er een toenemend aantal steekincidenten in de hals. Getrainde mes vechters steken in de hals om de bescherming van de kogelwerende vest te omzeilen. Een steekwerende col biedt naast een steekwerende bescherming ook warmte tijdens de winter of tijdens de nacht aan de hals. Wij beschikken over drie soorten. Een zwart/grijs Kelvar 3Way col om op de Combat Alpha shirt te dragen, een blauwe Nomex-Kevlar col om op de Combat Police shirt te dragen en een witte steekwerende col in Spectra-Coolmax om onder de witte Spectra-Coolmax shirts te dragen.

Steekwerende en

snijwerende sjaal

150x20cm.

Een steek en snijwerende sjaal is beslist een nuttig item om tijdens de winter of tijdens de nacht te dragen. Een snijwerende sjaal kan men op elk uniform dragen, is vrij discreet, biedt een goede steekwerende en snijwerende bescherming aan de hals, en biedt ook nog warmte. Wij beschikken over twee types snijwerende sjaals van 150x20cm die dubbel rond de hals kunnen gedragen worden. Een zwarte snijwerende sjaal zachte Coolmax mesh- Cutyarn- Coolmax mesh. Deze is mooi zwart en zeer zacht aan de hals. Er is een laag snijwerend materiaal. De tweede sjaal is een zwart-grijze 3- Way Kevlar-Cutyarn-Kevlar sjaal die een aanzienlijk grotere steekweerstand heeft vooral als deze nog eens dubbel gedragen wordt rond de hals.

De Heracles kogelwerende

vest om boven de kledij te

dragen.

De Heracles buitenhoes is de burgerversie van de Sioen Politie kogelwerende vest en heeft een aantal nuttige eigenschappen speciaal voor bewakingsagenten. Naast een aantal grote zakken is er ook een riem aanwezig waar men verschillende accessoires aan kan hangen zoals een radio, lampje, …enz. Er kunnen verschillende soorten standaard steek of kogelwerende pakketten in gestopt worden.
Meer info Meer info Meer info

De meest

verkochte

beschermings-

artikelen voor

bewakingsagenten

uit de Supply

Store FSDIP.

Steekwerende vest Basic

Economic

Deze goedkope steekwerende, snijwerende, naaldwerende en slagwerende vest "Basic Economic" wordt veel gekocht jonge veiligheidsagenten op fuiven of andere feestgelegenheden. Ze wordt soms ook gekocht door vrijwilligers bij hulpdiensten zoals ambulance of brandweer. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas en van twee aluminium beschermingsplaten ter hoogte van de hartstreek op de borst en op de rug. Op de aluminium platen heeft men een steekweerstand van 14 Joule. Deze kan nog versterkt worden door harde Inox platen toe te voegen.

Steek en kogelwerende vest

HG1A-KR1 Ares en Pollux.

Voor professionele bewakingsagenten die in dancings of ander instellingen staan is de steek en kogelwerende vest HG1A-KR1 het meest populair zowel in het model Ares als in het model Pollux. Deze soepele steek en kogelwerende vest heeft een steekweerstand KR1 van 24 tot 36 Joule en is kogelwerend voor de kalibers 9x19mm-.357Magnum. Deze steek en kogelwerende vest is geschikt voor de meest typische situaties in het uitgangsleven gaande van aanvallen met stevige zakmessen tot kleine zakpistolen.

Kogelwerende vest

NIJ-3A(04) Pollux.

Voor bewakingsagenten die een discrete comfortabele kogelwerende vest wensen dan is de Pollux NIJ- 3A(04) een veelgemaakte keuze. De vest is dunner en lichter dan een HG1A-KR1 en bevat geen metalen versterkingen tegen messteken. De kogelwerende bescherming gaat van de kalibers 9x19mm-.44Magnum en toch heeft dit kogelwerend pakket een steekweerstand tegen messen tot 15 Joule. Dit kogelwerend pakket is eveneens geschikt om onder harde ballistische platen NIJ-4Conj. gedragen te worden. In combinatie met de huidige terreurdreiging neemt de belangstelling voor het NIJ-3A kogelwerend pakket toe.
Meer info Meer info Meer info Snijwerende T-shirts level 2 Snijwerende T-shirts level 5 Steekwerende T-shirts Torskin snij- en steekwerend Snij & kogelwerende T-shirts Snijwerende col, muts,  sjaal Snijwerende polo's Snijwerende broeken Snijwerende jassen Steekwerende vesten Discrete kogelwerende vesten Zware kogelwerende vesten Plaat dragers Harde ballistische platen Helmen & vizieren Handschoenen