Zoeken

Kogelwerende vesten voor Journalisten


Geachte klant,

om misbruiken met kogelwerende vesten te vermijden kunnen deze niet zomaar via de webwinkel aangekocht worden of worden ze niet zomaar opgezonden. Hoewel de aankoop van een kogelwerende vest voor burgers door de wet vrij is toegelaten, toch eist de overheid een soort van morele verantwoordelijkheid bij het verkopen van een kogelwerende vest. Het is niet onze bedoeling om via het internet alle misdadigers van kogelwerende vesten te voorzien. In principe zijn kogelwerende vesten enkel voorbehouden voor personen die een wettelijk aanvaardbare reden kunnen opgeven. Politieagenten, medisch personeel, juweliers, portiers, detectives, journalisten...en/of andere...

Op onze webwinkel zijn enkel richtprijzen vermeld als informatie. Er komen geen prijzen in uw winkelwagentje en er kan ook geen betaling gebeuren voor kogelwerende vesten via deze webwinkel. Er vindt dus officieel geen verkoop  plaats via internet. De verkoop van een kogelwerende vest gebeurt enkel via onze Supply Store FSDIP. Na het meedelen van een wettelijk aanvaardbare reden. Voor meer informatie neem contact op met onze Supply Store FSDIP.

kogelwerende vest Journalist maat XL

kogelwerende vest Journalist maat XL

De modulaire kogelwerende vest Omega / FSDIP voor journalisten.


De modulaire kogelwerende vest Omega / FSDIP voor journalisten beschikt over dezelfde interessante mogelijkheden als de militaire kogelwerende vest, echter het afneembaar draagplatform kan uitgerust worden met specifieke items voor journalisten. Zo kan de fotocamera bevestigd worden aan het afneembaar draagplatform. Het voordeel hiervan is dat men geen extra snijdende riem moet gebruiken waaraan het fotoapparaat hangt. Het afneembaar voorplatform kan volledig kant en klaar gemaakt worden vooraf zodat men enkel maar het draagplatform moet opklikken en men beschikt direct over al het nodige materiaal voor het journalisten werk.

Eigenschappen modulaire vest Omega.
Vooreerst beschikt de modulaire Omega vest over tal van interessante eigenschappen voor een multifunctioneel gebruik op het terrein. De modulaire Omega vest is volledig instelbaar en kan aangepast worden aan de drager. Daarbij kan de modulaire Omega vest voorzien worden van een zacht ballistisch pakket NIJ3A-06 dewelke de laatste nieuwe en versterkte versie is van alle voorgaande NIJA3 kogelwerende beschermingen tot het kaliber .44 Magnum. De modulaire Omega vest kan ook uitgerust worden met 4 harde ballistische platen tegen geweerkalibers (Fal, Kalashnikov, M16) volgens het niveau NIJ4. De modulaire Omega vest kan net zoals de militaire vesten uitgerust worden met een drinksysteem en tal van andere accessoires. Voor meer informatie betreffende de eigenschappen van de modulaire Omega vest: Link pagina Omega vest.

Afneembaar laadplatform.


Het afneembaar draagplatform van de modulaire Omega vest heeft voor journalisten dezelfde voordelen als voor militairen. Echter het laadplatform kan volledig uitgerust worden met accessoires typisch voor het journalistenwerk. Het afneembaar draagplatform kan vooraf klaargemaakt worden met alle nodige items welke van nut kunnen zijn voor een journalist in open veld. Dit afneembaar draagplatform kan afgelegd worden in het bureel of tent en snel opgeklikt worden wanneer er iets onverwachts gebeurt en men dringend moet vertrekken. De modulaire Omega vest is voorzien van het 25 mm NATO bevestigingslinten systeem waarop tal van accssoires kunnen bevestigd worden.

Accessoires voor modulair bevestigingssysteem.
Het fotomateriaal kan bevestigd worden in een van de verschillende draagtassen die voor dit systeem verkrijgbaar zijn. Ook de fotocamera kan vestgemaakt worden aan de vest zodat de snijdende draagriem van de fotocamera wegvalt. Dit vergroot het draagcomfort van de kogelwerende vest in combinatie met het fotomateriaal.Tal van verschillende modulaire draagtassen kunnen gemonteerd worden op de vest. De MX tassen kunnen gebruikt worden om verschillende accessoires op te bergen die van nut kunnen zijn voor de fotograaf. Gaande van een lampje, een dicteerapparaat, een GSM, reserve batterijen, reserve fotorolletjes, enz...
De modulaire kogelwerende vest Omega / FSDIP is een uitstekende vest om te dragen door journalisten tijdens hun reportages over militaire operaties. Ze biedt dezelfde bescherming als de militaire vesten maar is uitstekend uitgerust om journalisten te ondersteunen.


€ 0.00 Inclusief BTWAantal