Zoeken

Kogelwerende vesten voor Politie

 | 

Kogelwerende vest Covert


Kogelwerende vest Covert speciaal voor politie gebruik.

In onze Supply Store FSDIP beschikken we over kogelwerende vesten die speciaal gemaakt werden om te voldoen aan de hoge eisen van de Federale Politie. Onze Politie kogelwerende vest Covert is officieel gecertificeerd volgens de HOSDB +QD-PEP+ steekwerende normen HG1A-KR1+QD-PEP. Deze beschermingswaarde werd speciaal geselecteerd door het onderzoekingsteam van de Federale Politie en is gebaseerd op de realistische bedreiging en een aanvaardbaar draagcomfort voor dagelijks gebruik.

De ballistische beschermingswaarde HG1A omvat bescherming tegen de standaard kogelpunten in de kalibers 9x19 mm en .357 Magnum.
De steekwerende beschermingswaarde KR1 omvat bescherming tegen aanvallen met messen.
Als extra ballistische beschermingswaarde tegen de hardere moderne munitiesoorten QD-PEP omvat deze vest ook bescherming tegen de speciale munitiesoorten QD-PEP die door de politie zelf gebruikt worden.

Kortom, dit is een zachte kogelwerende vest die onder de kledij gedragen kan worden waarbij de beschermingswaarde bepaald werd door de Federale Politie met het doel om voldoende bescherming te bieden tegen de meest courante handvuurwapens en waarbij er rekening gehouden wordt met het draagcomfort voor dagelijks gebruik zodat de vest niet te zwaar is en geen rugklachten of schouderklachten veroorzaakt.

De maat van deze vest is een Small en kan zowel door vrouwen als door mannen gedragen worden.

Kogelwerende vest Covert maat L

Kogelwerende vest Covert maat LSpeciale verkoop


Aantal  Kogelwerende vest Covert maat S

Kogelwerende vest Covert maat SSpeciale verkoop


Aantal  Kogelwerende vest Covert maat XL

Kogelwerende vest Covert maat XLSpeciale verkoop


Aantal  Kogelwerende vest Covert maat XXL

Kogelwerende vest Covert maat XXLSpeciale verkoop


Aantal