Zoeken

Accessoires Modulair

 | 

Magazijntassen


75 Tactical magazijntas MX 3/1 Flecktan

75 Tactical magazijntas MX 3/1 Flecktan€ 16.88 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 3/1 Oliv

75 Tactical magazijntas MX 3/1 Oliv€ 16.88 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 3/1 Tropentan

75 Tactical magazijntas MX 3/1 Tropentan€ 16.88 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 3/1 Zwart

75 Tactical magazijntas MX 3/1 ZwartDe MX 3/1 magazijntassen van 75 Tactical zijn gemaakt om één magazijn op te bergen. Ze beschikken over een aantal eigenschappen die zeer praktisch zijn voor een multifunctioneel gebruik. Vooreerst kunnen deze magazijntassen gemonteerd worden op elk draagplatform die beschikt over de 25 mm NATO bevestigingslinten.  De magazijntassen zijn van een zachte Polyamide gemaakt en beschikken over een gat om eventueel het water uit te laten. De afmetingen van de tas zijn groot genoeg zodat vrijwel alle pistoolmagazijnen in deze tas kunnen, inclusief de grote magazijnen van een Glock 21 in het .45 kaliber. De magazijntas is voorzien van een rekbare band die de kleinere magazijnen van het kaliber 9 mm goed kunnen vasthouden. De sluitklep van de magazijntas is voorzien van een Velcro bevestiging waardoor deze instelbaar is in de lengte om ook grotere pistoolmagazijnen veilig kan opbergen. Zo kunnen ook langer magazijnen zoals het 33 shots Glock magazijn veilig opgeborgen worden. De sluiting van de klep gebeurt eveneens met een Velcro. De MX 3/1 magazijntassen hebben ook een multifunctioneel gebruik en kunnen ook gebruikt worden om andere zaken op te bergen zoals een lampje. De MX tassen zijn uitermate geschikt om als algemene magazijntassen gebruikt te worden en kunnen de magazijnen van verschillende wapens veilig opbergen. De 75 Tactical magazijntassen zijn verkrijgbaar in onze Supply Store FSDIP of kunnen via onze webwinkel besteld worden.


€ 16.84 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 4/2 Coyote

75 Tactical magazijntas MX 4/2 Coyote€ 21.18 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 4/2 Flecktarn

75 Tactical magazijntas MX 4/2 Flecktarn€ 21.18 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 4/2 Oliv

75 Tactical magazijntas MX 4/2 Oliv€ 21.18 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 4/2 Tropentarn

75 Tactical magazijntas MX 4/2 Tropentarn€ 21.18 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 4/2 Zwart

75 Tactical magazijntas MX 4/2 ZwartDe MX 4/2 magazijntassen van 75 Tactical zijn gemaakt om twee magazijn op te bergen. Ze beschikken over een aantal eigenschappen die zeer praktisch zijn voor een multifunctioneel gebruik. Vooreerst kunnen deze magazijntassen gemonteerd worden op elk draagplatform die beschikt over de 25 mm NATO bevestigingslinten.  De magazijntassen zijn van een zachte Polyamide gemaakt en beschikken over een gat om eventueel het water uit te laten. De afmetingen van de tas zijn groot genoeg zodat vrijwel alle pistoolmagazijnen in deze tas kunnen, inclusief de grote magazijnen van een Glock 21 in het .45 kaliber. De magazijntas is voorzien van een rekbare band die de kleinere magazijnen van het kaliber 9 mm goed kunnen vasthouden. De sluitklep van de magazijntas is voorzien van een Velcro bevestiging waardoor deze instelbaar is in de lengte om ook grotere pistoolmagazijnen veilig kan opbergen. Zo kunnen ook langer magazijnen zoals het 33 shots Glock magazijn veilig opgeborgen worden. De sluiting van de klep gebeurt eveneens met een Velcro. De MX  4/2 magazijntassen hebben ook een multifunctioneel gebruik en kunnen ook gebruikt worden om andere zaken op te bergen zoals een lampje. De MX tassen zijn uitermate geschikt om als algemene magazijntassen gebruikt te worden en kunnen de magazijnen van verschillende wapens veilig opbergen. De 75 Tactical magazijntassen zijn verkrijgbaar in onze Supply Store FSDIP of kunnen via onze webwinkel besteld worden.


€ 21.18 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 5/3 Flecktarn

75 Tactical magazijntas MX 5/3 Flecktarn€ 27.77 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 5/3 Oliv

75 Tactical magazijntas MX 5/3 Oliv€ 27.77 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX 5/3 Zwart

75 Tactical magazijntas MX 5/3 ZwartDe MX 5/3 magazijntassen van 75 Tactical zijn gemaakt om drie magazijn op te bergen. Ze beschikken over een aantal eigenschappen die zeer praktisch zijn voor een multifunctioneel gebruik. Vooreerst kunnen deze magazijntassen gemonteerd worden op elk draagplatform die beschikt over de 25 mm NATO bevestigingslinten.  De magazijntassen zijn van een zachte Polyamide gemaakt en beschikken over een gat om eventueel het water uit te laten. De afmetingen van de tas zijn groot genoeg zodat vrijwel alle pistoolmagazijnen in deze tas kunnen, inclusief de grote magazijnen van een Glock 21 in het .45 kaliber. De magazijntas is voorzien van een rekbare band die de kleinere magazijnen van het kaliber 9 mm goed kunnen vasthouden. De sluitklep van de magazijntas is voorzien van een Velcro bevestiging waardoor deze instelbaar is in de lengte om ook grotere pistoolmagazijnen veilig kan opbergen. Zo kunnen ook langer magazijnen zoals het 33 shots Glock magazijn veilig opgeborgen worden. De sluiting van de klep gebeurt eveneens met een Velcro. De MX 5/3 magazijntassen hebben ook een multifunctioneel gebruik en kunnen ook gebruikt worden om andere zaken op te bergen zoals een lampje. De MX tassen zijn uitermate geschikt om als algemene magazijntassen gebruikt te worden en kunnen de magazijnen van verschillende wapens veilig opbergen. De 75 Tactical magazijntassen zijn verkrijgbaar in onze Supply Store FSDIP of kunnen via onze webwinkel besteld worden.


€ 27.77 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX9 Flectarn

75 Tactical magazijntas MX9 Flectarn€ 25.35 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX9 Oliv

75 Tactical magazijntas MX9 Oliv€ 25.35 Inclusief BTWAantal  75 Tactical magazijntas MX9 Zwart

75 Tactical magazijntas MX9 Zwart€ 25.35 Inclusief BTWAantal