Zoeken

Modulaire vesten

 | 

75 Tactical modulaire vest Omega


Modulaire vest Omega basis drager.


De modulaire vest Omega is een uniek draagplatform die per module kan uitgebouwd worden van gevechtsvest tot een volwaardige kogelwerende vest. De verschillende modules en accessoires kunnen besteld worden in onze webwinkel. Meer info over deze vest kan men vinden op onze website www.fsdip.com.

75 Tactical modulaire vest Omega Oliv Gr.M

75 Tactical modulaire vest Omega Oliv Gr.M
Specificaties

De 75 Tactical Omega vest Oliv Gr. M is een zeer praktische tactische vest die als algemene vest gebruikt kan worden voor het uitrusten van troepen of bemanning. Deze vest heeft als richtmaat Medium maar is uitgerust         met verstelbare draagbanden waardoor deze perfect past voor personen tussen de maten Small -Medium. Ze is over de volledige oppervlakte voorzien van 25 mm NATO bevestigingslinten en een afneembaar laadplatform aan de voorkant waarop tal van verschillende accessoires kunnen bevestigd worden. De Omega vest is aan voor- en achterzijde voorzien van zakken waar standaard harde ballistische platen tegen geweerkalibers kunnen ingeschoven worden. Tevens zijn er zakken in de zijkant waar er kleine standaard ballistische platen kunnen ingeschoven worden. De Omega vest kan uitgerust worden met zachte ballistische pakketen en bevat tevens een snel -afwerpsysteem.

De kleur van deze vest is Olijf groen.€ 362.94 Inclusief BTWAantal  75 Tactical modulaire vest Omega Oliv Gr.XL

75 Tactical modulaire vest Omega Oliv Gr.XL
Groene vest

De 75 Tactical Omega vest Oliv Gr. XL is een zeer praktische tactische vest die als algemene vest gebruikt kan worden voor het uitrusten van troepen of bemanning. Deze vest heeft als richtmaat XL (extra large)  maar is uitgerust met verstelbare draagbanden waardoor deze perfect past voor personen tussen de maten Medium tot XXL (2 extra large). Ze is over de volledige oppervlakte voorzien van 25 mm NATO bevestigingslinten en een afneembaar laadplatform aan de voorkant waarop tal van verschillende accessoires kunnen bevestigd worden. De Omega vest is aan voor- en achterzijde voorzien van zakken waar standaard harde ballistische platen tegen geweerkalibers kunnen ingeschoven worden. Tevens zijn er zakken in de zijkant waar er kleine standaard ballistische platen kunnen ingeschoven worden. De Omega vest kan uitgerust worden met zachte ballistische pakketen en bevat tevens een snel -afwerpsysteem.

De kleur van deze vest is Olijf groen.


€ 362.94 Inclusief BTWAantal  75 Tactical modulaire vest Omega Zwart Gr. M

75 Tactical modulaire vest Omega Zwart Gr. M
Zwarte vest

De 75 Tactical Omega vest Zwart. M is een zeer praktische tactische vest die als algemene vest gebruikt kan worden voor het uitrusten van troepen of bemanning. Deze vest heeft als richtmaat Medium maar is uitgerust         met verstelbare draagbanden waardoor deze perfect past voor personen tussen de maten Small -Medium. Ze is over de volledige oppervlakte voorzien van 25 mm NATO bevestigingslinten en een afneembaar laadplatform aan de voorkant waarop tal van verschillende accessoires kunnen bevestigd worden. De Omega vest is aan voor- en achterzijde voorzien van zakken waar standaard harde ballistische platen tegen geweerkalibers kunnen ingeschoven worden. Tevens zijn er zakken in de zijkant waar er kleine standaard ballistische platen kunnen ingeschoven worden. De Omega vest kan uitgerust worden met zachte ballistische pakketen en bevat tevens een snel -afwerpsysteem.

De kleur van deze vest is Zwart


€ 362.94 Inclusief BTWAantal  75 Tactical modulaire vest Omega Zwart Gr. XL

75 Tactical modulaire vest Omega Zwart Gr. XL
Zwarte vest

De 75 Tactical Omega vest Zwart Gr. XL is een zeer praktische tactische vest die als algemene vest gebruikt kan worden voor het uitrusten van troepen of bemanning. Deze vest heeft als richtmaat XL (extra large)  maar is uitgerust met verstelbare draagbanden waardoor deze perfect past voor personen tussen de maten Medium tot XXL (2 extra large). Ze is over de volledige oppervlakte voorzien van 25 mm NATO bevestigingslinten en een afneembaar laadplatform aan de voorkant waarop tal van verschillende accessoires kunnen bevestigd worden. De Omega vest is aan voor- en achterzijde voorzien van zakken waar standaard harde ballistische platen tegen geweerkalibers kunnen ingeschoven worden. Tevens zijn er zakken in de zijkant waar er kleine standaard ballistische platen kunnen ingeschoven worden. De Omega vest kan uitgerust worden met zachte ballistische pakketen en bevat tevens een snel -afwerpsysteem.

De kleur van deze vest is zwart..


€ 362.94 Inclusief BTWAantal